Onlineundervisning

Skreddersydd og fleksibel onlineundervisning - på alle nivå!

Med et undervisningsforløp på nett, kan dere få undervisning i trygge rammer, uten å forlate hjemmet. Vår nettundervisning kan passe for alle, det vil si alle klassetrinn og alle fag. Våre mentorer er dyktige formidlere og har god erfaring med å undervise på nett. Dermed er dere sikret god og inspirerende undervisning med en engasjert mentor som tilpasser undervisningen etter den enkeltes behov og læringsstil.

Forløpet foregår på vår onlineplattform, der dere kan dele skjerm, se hverandre, snakke og skrive til hverandre. 

Priser onlineundervisning

En god investering i ditt barns fremtid

Undervisningsforløp på nett

Slik fungerer det

Med undervisningsforløp på nett, er dere garantert fleksibel undervisning med en mentor. Plattformen er både brukervennlig og inneholder mange forskjellige muligheter som gjør forløpet morsomt, variert og lærerikt. For eksempel har onlineplattformen vår en tavle der mentor kan tegne, skrive og tilføye figurer. Utover dette har man tilgang til konkrete hjelpemidler som f.eks. vinkelmåler og linjal. På plattformen kan dere også dele og spare på notater, filer og oppgaver, som alltid kan hentes frem. Slik blir det enklere å komme i gang der man slapp, fra gang til gang.

Fleksibel undervisning

Et trygt læringsrom

Når dere starter et nettundervisningsforløp, inviterer mentoren deres til et virtuelt klasserom. Det eneste dere trenger er Internett tilkopling og et webkamera. I rommet er det mulig å se og høre hverandre, slik at mentor og elev kan skape en tett relasjon og et trygt læringsrom. Mentoren planlegger nettundervisningen etter deres behov, f.eks. med utgangspunkt i et spesifikt fag, lekser eller en innlevering.

Prøv et uforpliktende oppstartsmøte

Tage (2.vgs) har onlineundervisning

Økt progresjon og mestring

Da Tage begynte på videregående skole begynte han å slite litt i noen fag. Det kan være en ganske stor overgang å gå fra ungdomsskole til videregående. Da mor så at karakterene gikk nedover, begynte hun å se etter muligheter for hjelp.

"Det jeg syns har vært bra med å ha en mentor, er at du får repetere det du ikke har forstått på skolen, og du får lært det på nytt på en mer effektiv måte" - Tage (2. vgs)

Familien har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen i de fagene Tage har hatt mentor i. Han føler på mer mestring og glede over fagene. Før var det et "ikke-tema" og han ville ikke snakke om fagene. "Nå har han faktisk vært stolt når han har fått til ting, og ringer meg for å vise resultatene. Jeg er stolt over det han har fått til!" - Mor

"Jeg anbefaler virkelig MentorNorge til andre. Det er ikke kun for de som ønsker toppkarakterer, men også vis du har en elev som sliter faglig og som trenger gode nok karakterer for å føle mestring." - Mor

Bli ringt opp

for en uforpliktende samtale om onlineundervisning