Leksehjelp fra MentorNorge


Økt skoleglede og selvtillit

Økt skoleglede og selvtillit

Leksehjelp gir gode faglige resultater. Har ditt barn vondt i magen hver morgen før skolen? Har barnet ditt noen faglige hull eller trenger litt ekstra motivasjon? Med leksehjelp som fokuserer 100% på ditt barns personlige behov og læringsstil, skreddersyr vi et undervisningsforløp som tetter de faglige hullene og gir tilbake skolegleden.

Det skal være gøy å gå på skolen! Derfor setter vi lærelyst og aha-opplevelser i fokus. Vårt mål er å øke den faglige selvtilliten, som også vil smitte over på andre ting i hverdagen. Med skreddersydd leksehjelp gir du barnet ditt muligheten fra å snu magevondt og dårlig selvtillit, til økt lærelyst og mestring!

Han har gått fra å være usikker på grunn av all undervisningen han har mistet, til nå å være trygg i fagene

- Mor til Victor, 15 år

Alle barna mine har hatt stor nytte av å ha mentor.

- Anne Brith, Blogger

Det har hjulpet meg å bli bedre i de fagene jeg sliter litt med

- Lise, 15 år

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen til Tage i de fagene han har hatt mentor

- Mor til Tage, 15 år

Slik foregår leksehjelpen


Vi er med hele veien fra behovsavklaring til suksessopplevelse

Vi er med hele veien fra behovsavklaring til suksessopplevelse

Det pedagogiske grunnlaget for leksehjelpen er bygget på at alle lærer forskjellig. Våre mentorer legger derfor opp et eget undervisningsopplegg spesielt tilpasset ditt barns behov og personlige læringsstil.

Det er den samme mentoren som underviser barnet ditt hver gang - det gir trygghet. Det er alfa omega at barnet ditt føler seg trygg når hen skal lære. Dere kan velge selv om dere ønsker å få mentoren hjem, slik at dere kan ha undervisning i trygge rammer i deres eget hjem, eller om dere ønsker onlineundervisning. Du kan lese mer om fleksibel onlineundervisning her.

Vi hjelper til i alle fag


Våre mest etterspurte fag

Våre mest etterspurte fag

Prøv leksehjelp nå


Første time med mentor er gratis

Første time med mentor er gratis

Er du sikker på om leksehjelp er det riktige for dere? Legg igjen nummeret ditt under og få en gratis kartleggingstime til ditt barn. En av våre hyggelige fagveiledere vil ringe dere for en uforpliktende samtale om hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe dere.