Bli eksamens/tentamensklar med et intensivforløp Book en mentor

Bli en del av MentorNorge


Vi søker dyktige medarbeidere

Vi søker dyktige medarbeidere

Når du jobber hos MentorNorge blir du en del av et sosialt fellesskap der alle har en felles passion. Uansett om du jobber med rekruttering, økonomi, markedsføring eller fagveiledning, blir du del av et team som brenner for å skape skoleglede for barn og unge i hele landet.

Vi er en ambisiøs bedrift som ønsker å gjøre en forskjell i familiers hverdag. Du vil bli en del av et dedikert team som brenner for å gjøre en forskjell for barn og unges lyst til læring. Er det deg?

Bli en del av vårt mentor-team!


Vær med på å styrke barn og unges faglige selvtillit!

Vær med på å styrke barn og unges faglige selvtillit!

Vil du være en del av vårt mentor-team? Trykk på knappen for å komme til søknadsskjemaet, og send inn en søknad nå. Bli en del av et sterkt mentor-team på 1.200 dyktige mentorer som brenner for å gjøre en forskjell for barn og unges skolegang. En fleksibel og givende jobb som er perfekt å kombinere med studier. Les mer om mentorjobben her

Vil du være veileder/saksbehandler?


Vi søker nye fagveiledere til fulltid

Vi søker nye fagveiledere til fulltid

Som fagveileder har man ansvar for det administrative hos våre privatundervisningskunder, samt å skape en god kundeopplevelse. Du vil også fungere som et bindeledd mellom kundene og mentorene våre, og vil være i kontakt med mange ulike personer i løpet av en dag. Det er derfor viktig at du er strukturert og trives med å ha mange baller i lufta. Du må også være utadvendt, uredd, og en god lytter. Vi legger stor vekt på din evne til empatisk tilnærming til mennesker, samt tydelig kommunikasjon både muntlig og skriftlig.

Stillingen er fulltid, 100%. Vi har ambisiøse mål for 2021/2022, og derfor er vi på utkikk etter to kandidater med stort driv og engasjement.

Vi forventer at du har høyere utdanning, og at du enten har utdanning rettet mot undervisning eller kundeservice, eller har erfaring med dette fra tidligere. Erfaring med veiledning er en fordel, men ikke et krav. Beskriv gjerne i din søknad hvilke av de ovenstående elementer du har erfaring med og hvordan du forestiller deg å bruke din erfaring hos oss i hos MentorNorge.